english

lector dr. Ioan Muntean

University of California, San Diego & Universitatea din București

This webpage is useful for students enrolled in the classes I taught during the second semester of academic year 2005-2006 at the Department of Philosophy, University of Bucharest. All the subsequent information are in Romanian. For details in English, please follow the link above.

Pagina de față cuprinde informații relevante pentru studenții care au participat la cursurile predate la Facultatea de Filosofie, Universitatea București. CV-ul, lucrările publicate sau în curs de publicare și informații legate de activitatea de cercetare puteți găsi urmând legătura de mai sus la pagina în limba engleză.

Cursuri recente (2006)

Cursuri predate înainte de 2006

NOU Informații legate de sesiunea de restanțe, septembrie 2006 se găsesc aici

Câteva impresii legate de cursurile din 2006 (iulie, 2006) găsiți aici.

Chestionarul privind evaluarea cursurilor pentru semestrul II, 2006 se găsește aici. Din motive legate de confidențialitate, acest fișier este protejat de o parolă (dacă nu mai țineți minte parola, vizitați grupul nostru de pe yahoo groups, vezi detalii aici). Dacă doriți doar să consultați formularul, îl găsiți aici

Unele texte folosite în 2006 sunt accesibile studenților înscriși la curs aici. Din motive legate de proprietatea intelectuală, aveți nevoie de o parolă pentru a le accesa (dacă nu rețineți parola, vizitați grupul nostru de pe yahoo groups, vezi detalii aici).

Câteva indicații organizatorice privind cursurile predate în primăvara lui 2006 găsiți aici